Jeg hedder Bjarne Bæk og er Adventure Guide. Jeg har boet i Canada i 12 år, men er nu flyttet tilbage til Danmark igen. Med 20 års erfaring i bjergene, har friluftsliv, og især klatring og vandring, altid været min helt store passion. Jeg er uddannet Adventure Guide ved Thompson Rivers University i Canada, og Hiking Guide og klatreinstruktør ved Association of Canadian Mountain Guides (ACMG).

Mine aktiviteter har bragt mig rundt i store dele af Europa, Nordamerika og Sydamerika. Vandreture i den canadiske vildmark, trekking i Peru, bjergbestigning i Alperne og klatring i Skandinavien er blot eksempler på nogle af de ture jeg kan skrive på mit CV. Gennem mit arbejde som klatreinstruktør har jeg introduceret hundredevis af personer til både klippeklatring og isklatring. Derudover har jeg som ACMG instruktør i de senere år været med til at uddanne nye guider i Canada.

Jeg tilbyder guidede ture og kurser med speciale indenfor klatring, bjergbestigning og vandring. En tur med mig betyder personlig service i små grupper, storslåede oplevelser og masser af læring.