Jeg hedder Bjarne Bæk og er Adventure Guide. Jeg er født og opvokset i Danmark og har boet i Canada i 11 år. Med 20 års erfaring i bjergene, har friluftsliv, og især klatring og vandring, altid været min helt store passion. Jeg er uddannet Adventure Guide ved Thompson Rivers University i Canada, og Hiking Guide ved Association of Canadian Mountain Guides (ACMG).

Mine aktiviteter har bragt mig rundt i store dele af Europa, Nordamerika og Sydamerika. Vandreture i den canadiske vildmark, trekking i Peru, bjergbestigning i Alperne og klatring i Skandinavien er blot eksempler på nogle af de ture jeg kan skrive på mit CV. Gennem mit arbejde som klatreinstruktør har jeg introduceret hundredevis af personer til både klippeklatring og isklatring. Derudover har jeg som ACMG instruktør i de senere år været med til at uddanne nye vandreguider.

Jeg tilbyder guidede ture og kurser med speciale indenfor klatring, bjergbestigning og vandring. En tur med mig betyder personlig service i små grupper, storslåede oplevelser og masser af læring.