For dig som aldrig har klatret før eller bare gerne vil prøve det igen.

Prøv kræfter med klippeklatring på Bornholm med en erfaren instruktør. Der klatres på topreb, hvor man altid er sikret af et reb oppefra, og sværhedsgraden tilpasses til dit niveau. Du vil lære de grundlæggende teknikker, som er nødvendige for at have en god dags klatring. Vi klatrer i små grupper med op til 4 personer, hvor sikkerheden og gode oplevelser er i centrum.

Der stilles ingen særlige krav til deltagerne, ud over at være i almindelig fysisk form og have lyst til at klatre. De enkelte klatreruters sværhedsgrad vil blive valgt ud fra deltagernes niveau, så der er noget for alle.

Detaljer

Aktiviteten varer 2 dage. Kurset starter om formiddagen den første dag, så man kan nå til Bornholm med den første færge samme morgen og slutter om eftermiddagen i god tid til at nå den sidste færge hjem om aftenen. Dagene går med klatring efter en grundig introduktion i de nødvendige sikkerhedsteknikker. Vi er ude hele dagen og spiser vores medbragte madpakker undervejs. Overnatning vil typisk være på campingplads, men deltagerne sørger selv for at arrangere overnatning.

Kurset starter og slutter på Bornholm, og transport og overnatning er derfor ikke inkluderet. Fælles transport og overnatning kan dog arrangeres blandt deltagerne efter tilmelding.

Datoer

Efter aftale.

Pris

2000 kr./person + dækning af transportomkostninger for instruktøren (eller et lift)

Prisen inkluderer:

Undervisning med erfaren klatreinstruktør

Klatreudstyr

Ikke inkluderet:

Transport til og fra Bornholm (fælles kørsel kan arrangeres)

Instruktørens transport til og fra Bornholm

Overnatning på Bornholm

Mad

Alt hvad der ikke er nævnt under inkluderet.

Skriv til info@bjarnebaek.dk for tilmelding og mere info.